Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du villkoren i dess policyOK

Sekretesspolicy


SEKRETESSPOLICY OCH COOKIES

Allmänt:

UNIQLO EUROPE LTD, 1 Kingsway, 6th Floor, London, WC2B 6AN,

Uniqlo respekterar sekretessrättigheter för besökare på deras webbsida. Denna sekretesspolicy (Policyn) förklarar hur vi kan samla in, förvara och använder personuppgifter när du  besöker hemsidan www.uniqlo-europe-careers.com   och när du lämnar ut personuppgifter till oss. Dessa villkor gäller oavsett hur man får tillgång till hemsidan och gäller för teknologier och enheter (i förekommande fall) genom vilka vi gör hemsidan tillgänglig för dig. Den förser dig med information om olika typer av personliga data som vi kan samla in från dig, hur vi använder dina personliga data och de rättigheter som du har när det gäller kontroll över vår användning av dina personliga data när vi är dataregisteransvariga.

Genom att använda hemsidan samtycker du till villkoren i denna Policy.

När det gäller Personuppgiftslagen 1998 (Akten) och andra tillämpliga lagar i anslutning till sekretess och dataskydd, till exempel gällande lagstiftning som implementerar Dataskyddsdirektivet 95/46/EG (Sekretesslagarna), är UNIQLO EUROPE LTD (Vi) datakontrollers (så som definieras i Akten) när det gäller personliga data (så som definieras i Akten) som vi samlar in från dig eller som du förser oss via hemsidan. Vi garanterar att vi följer de standarder, procedurer och krav som anges i Akten för att garantera dina datas säkerhet och att de behandlas på ett korrekt sätt enligt lagen.

Vilken typ av information samlar vi in?

Du ska vara medveten om att hemsidan övervakas och kan fånga upp information om ditt besök, som hjälper oss att förbättra våra tjänsters kvalitet.

När du söker ett jobb, ber om information, skickar en fråga eller ett svar, skickar en resumé eller på annat sätt aktivt skickar data till vår hemsida, samlar vi in och behandlar sådana data inklusive, men inte begränsat till:

Personuppgifter som kan innehålla: ditt namn, e-postadress, personlig adress, telefonnummer, kön, sysselsättning, intressen, ett lösenord, meddelanden du skickar till användare och andra data som finns i en inskickad profil eller resumé.

Information som du tillhandahåller när du rapporterar ett problem med vår hemsida

Mobil (i förekommande fall)

När du laddar ner eller använder appar som tillhandahålls av UNIQLO eller dess dotterbolag och, i förekommande fall, har begärt eller samtyckt till platstjänster, kan vi få information om din plats och din mobila enhet, inklusive en unik identifierare för din enhet. Vi kan använda denna information för att förse dig med platsbaserade tjänster, till exempel sökresultat och annat personligt innehåll. Man kan stänga av platstjänster på de flesta mobila enheter.

Cookies

En cookie är en liten fil som placeras på din dator när du besöker en webbsida. Vi använder cookies för att spåra din aktuella session så att vi kan personanpassa din upplevelse. Med cookies kan vi även uppskatta hur många besökare vi har och deras användningsmönster öka hastigheten för dina sökningar känna igen dig när du kommer tillbaka till vår sida.

Vi använder inte cookies för att samla in eller lagra. Du kan vägra att acceptera cookies genom att aktivera den inställning på din webbläsare som gör att du inte accepterar cookies. Men om du väljer denna inställning kommer du inte att få tillgång till vissa delar av vår hemsida. Såvida du inte ställt in din webbläsare så att den inte accepterar cookies, så kommer vårt system att utfärda cookies när du loggar in på vår sajt. Se hjälpfunktionen för din dator när det gäller inställning för cookies. Information om borttagning eller kontroll av cookies finns på www.AboutCookies.org. Läs mer om enskilda cookies.

Ansökan

Om du ansöker om ett jobb samtycker du till att de personuppgifter som du tillhandahålla är sanna, korrekta, aktuella och fullständiga i alla avseenden du omedelbart ska meddela oss angående eventuella ändringar i personuppgifterna genom att kontakta oss via e-post på UMCEurope@fastretailing.com du lovar att inte använda information om någon annan person eller enhet eller använda ett falskt namn eller ett namn som du inte har tillstånd att använda informationen i din ansökan förblir säker och inte avslöjas för en tredje part.

UNIQLO kan ge dig regelbunden information om du samtyckt till detta, så att du kan hålla dig uppdaterad när det gäller vad vi har att erbjuda. Du kan dra tillbaka din ansökan när du vill genom att skicka ett mejl till UMCEurope@fastretailing.com. Det tar lite tid innan din ansökan tas bort så du kan få mejl från oss i några veckor efter det att vi mottagit din begäran.

Hur använder UNIQLO den information som samlas in?

Vi kommer aldrig att sälja information om dig till någon. Vi använder dina personuppgifter för att utföra våra skyldigheter som följer av eventuella förbindelser mellan dig och oss och för det specifika syftet med vilket den frivilligt lämnades.

Vi kommer att använda dina personuppgifter och all information som du lämnar som arbetssökande för att kontakta den berörda personen och ge information om vår verksamhet och anställning informationshantering av arbetssökande inklusive skapande av register i urvalsprocessen övriga användningsområden som är nödvändiga för anställning och rekryteringsverksamhet.
Vi behandlar alla dina personuppgifter som konfidentiella och delar inte din personliga information med tredje parter, utom under följande omständigheter:

(1) Våra moderbolag och anslutna företag

Vi är en del av ett större företag och vi kan dela information med våra moderbolag och anslutna företag som antingen är föremål för denna Sekretesspolicy eller följa rutiner som är minst lika skyddande som dem som beskrivs i denna Sekretesspolicy.

(2) Tredje part som är upphandlad för att utföra våra åtaganden eller tjänster eller för att förbättra Sajterna, till exempel:

Affärspartners
Leverantörer som vi anlitar för att bearbeta våra data

(3)  Andra fall som erkänns enligt lag, exempelvis:

Vid behov för att skydda individens intressen och dennes samtycke inte kan erhållas.
När man överlåter hela eller partiell hantering av personuppgifter till tredje part för att uppnå de tidigare noterade användningsändamålen.
Tillhandahållande av personuppgifter i händelse av en följd av verksamhet som sammanslagning etc.
Det faktum att Internet är en global miljö, som man använder för att samla in och behandla personuppgifter, innebär att man överför data på internationell nivå.

De uppgifter som vi samlar in från dig kan överföras till och lagras vid en destination utanför European Economic Area (EEA), men uppgifterna kommer alltid att förvaras säkert och i enlighet med Aktens krav och Sekretesslagarna. Uppgifterna kan även behandlas av personal som arbetar utanför EEA, men som arbetar för oss. Det kan bland annat handla om personal för supporttjänster. När du skickar in dina personliga data samtycker du till denna överföring, förvaring och behandling. Vi kommer inom rimliga gränser att vidta de åtgärder som krävs för att se till att dina data behandlas säkert och i enlighet med denna sekretesspolicy.

Dina rättigheter när det gäller dina personliga data

Du har rätt att komma åt de personuppgifter som vi har om dig. Om du vill se en kopia av information som vi har om dig, eller om du tror att informationen vi har om dig är felaktig eller önskar att vi tar bort denna information, ska du skicka en skriftlig förfrågan till adressen nedan.

Om du inte vill ha någon information från UNIQLO eller på annat sätt vill ta bort ditt namn och dina personuppgifter från vår lista, ska du kontakta oss på UMCEurope@fastretailing.com.

Vi tar bort din ansökan och andra personuppgifter när vi anser att det är lämpligt för att följa lagen och den ska under alla omständigheter inte hållas kvar längre än vad som är nödvändigt för ovanstående ändamål; upprätthålla eller tillämpa vår policy, om tillämpligt, eller skydda rättigheter, egendom eller säkerhet på hemsidan, våra användare eller andra. Detta inkluderar utbyte av information med andra företag och organisationer för att skydda mot intrång. Detta omfattar inte försäljning, uthyrning, delning eller på annat sätt avslöjande av personuppgifter för kommersiella ändamål i strid med de åtaganden som anges i denna policy.

Länkar till företagswebbsidor inom vår grupp

Vissa länkar på hemsidan kan vara till andra företag inom vår grupp. Vi kan dela dina personuppgifter med dessa företag.

Länkar som finns på hemsidan till dessa företags webbsidor tillhandahålls som en tjänst för dig, eftersom de är inom vår grupp och deras sekretesspolicy ligger nära denna policy. Men vi uppmanar dig att alltid titta på ett företags sekretesspolicy innan du skickar in dina personuppgifter. De data du väljer att lämna till andra företag täcks alltid av deras sekretesspolicyer.

Säkerhet

Om det mot alla odds skulle inträffa att vi tror att säkerheten för dina personuppgifter, som finns hos oss, kan äventyras, kan vi försöka att meddela dig. Om en anmälan är lämplig eller krävs enligt lag, strävar vi efter att göra det så snabbt som möjligt, och om vi har din e-postadress kan vi meddela dig via e-post. Om du använder hemsidan samtycker du till att vi skickar en sådan anmälan via e-post.

Ändringar i vår sekretesspolicy

Vår sekretesspolicy kan komma att ändras. Kontrollera vår webbsida med jämna mellanrum för att se om sådana ändringar ägt rum. Om du väljer att besöka hemsidan gäller denna sekretesspolicy för ditt besök och om en tvist angående sekretess skulle uppstå. Alla ändringar anges på hemsidan och datumet längst ner på sidan ändras för att visa när denna policy senast ändrades.

Frågor och kommentarer i anslutning till denna policy ska skickas till:

Dataskydd, UNIQLO EUROPE LTD
Företagsadress:  1 Kingsway, 6th Floor, London WC2B 6AN, Storbritannien
© UNIQLO EUROPE LTD 2016

UNIQLO EUROPE LTD
1 Kingsway, 6th Floor, London
WC2B 6AN, UK
Registrerat i England och Wales nr 4845064
VAT-nummer – 820605757
E-post: UMCEurope@fastretailing.com

SENAST UPPDATERAD – 14 december 2016