Door verder gebruik te maken van de Site, verklaart u zich akkoord met de voorwaarden in dit Beleid.OK

Kom erbij

Verwachtingen


Bij Uniqlo gaat elke medewerker uitdagingen aan en werkt hij met sterke ambities in een omgeving met tal van carrièremogelijkheden.

Ieder van ons zet zich in om te handelen volgens de ondernemingsverklaring: “Verander de kleren. Verander de traditionele ideeën. Verander de wereld.” en werkt hard om een bijdrage te leveren aan de maatschappij en de wereld.

Ieder van ons heeft vanwege het grote potentieel en de groei van de onderneming een breed spectrum aan carrièremogelijkheden voor zich.

Elk lid van ons team krijgt diverse mogelijkheden om nieuwe uitdagingen aan te gaan terwijl ze voortdurend binnen hun functie bijleren.

Verwachtingen

Spontane sollicitatie

Functies winkel

Spontane sollicitatie

Functies hoofdzetel

Spontane sollicitatie

Programma voor afgestudeerden

Spontane sollicitatie

ONTDEK ELKE BESCHIKBARE FUNCTIE

Spontane sollicitatie

Binnen onze bedrijfscultuur ligt de nadruk op integer werken, respect voor de manier van werken van iedere persoon en fair evalueren op basis van prestaties.

Wij respecteren elk van onze medewerkers en moedigen hen aan om een manier van werken te kiezen die bij hun eigen persoonlijke levensstijl en levensfase past.

We promoten een bedrijfscultuur die belang hecht aan eerlijkheid en integriteit en zorgen voor mogelijkheden en verloning die in verhouding staan tot hun prestaties.

Als lid van een divers team kunnen we onze eigen vaardigheden verbeteren en resultaten bereiken met het team.

In een divers team van individuen kunnen we onze sterke punten ontdekken en uitspelen en een synergie bereiken door als één uniform team te werken.

Onze mensen werken en ontwikkelen dingen in samenwerking met verschillende leden uit ons “Global One”-team.

Functies
winkel


Omdat UNIQLO een SPA-businessmodel heeft ontwikkeld dat alle stappen omvat van planning tot productie en verkoop van kleding, zijn de beschikbare jobcategorieën bij UNIQLO erg uiteenlopend.

Onder elke categorie worden uitdagende jobs voorgesteld die de mogelijkheid bieden om rechtstreeks te proeven van UNIQLO’s businessmodel.

Onze principes:

 • De winkelteams zijn er volledig op gericht om klanten tevreden te stellen
 • Uw inspanningen worden fair en accuraat geëvalueerd
 • Wij zoeken mensen die echte bedrijfsmanagers willen worden

Verwachtingen

Spontane sollicitatie

Functies winkel

Spontane sollicitatie

Functies hoofdzetel

Spontane sollicitatie

Programma voor afgestudeerden

Spontane sollicitatie

ONTDEK ELKE BESCHIKBARE FUNCTIE

Spontane sollicitatie

In onze winkels spelen wij voor elke klant de rol van elegante gastheer of -vrouw, zodat hij of zij een bijzonder aangename winkelervaring heeft. Gastvrijheid is belangrijk. Dat komt recht uit het hart. We hebben uw glimlach nodig – een glimlach die maakt dat mensen terugkomen om u weer te zien.

FAST RETAILING bekijkt alle personeelsleden vanaf hetzelfde standpunt. Wij beoordelen het werk dat u doet, uw aandacht voor anderen, uw interactie met de klant en andere aspecten van uw prestaties op een faire en accurate manier. Het belangrijkste is uw motivatie. Het maakt niet uit of u deeltijds of voltijds werkt. Hoe groter uw inzet, hoe meer mogelijkheden u krijgt. Dat is onze belofte aan u.

Wij zoeken mensen die voortdurend proberen zichzelf te verbeteren. Fast Retailing wil het soort bedrijf te worden waar elke medewerker kan groeien en trots kan zijn op wat hij of zij bereikt heeft. Wij vinden het heerlijk om onze medewerkers te helpen echte bedrijfsmanagers te worden. Wij willen een bedrijf worden dat veel investeert in de ontwikkeling van zijn mensen.

Klik hier om meer te weten te komen over de functies in onze winkels:
 • Medewerker schadepreventie
 • Verkoopadviseur
 • Visual Merchandiser
Toepassen

Medewerker schadepreventie

De medewerker schadepreventie is verantwoordelijk voor alle initiatieven en dagelijkse taken die verband houden met schadepreventie en veiligheidsbeheer. Zo garanderen we de veiligheid en het welzijn van alle medewerkers en bedrijfseigendommen in onze winkels.

Toepassen

Verkoopadviseur

De verkoopadviseurs zijn de specialisten van de winkel wat betreft klantenservice.
Zij zijn ervoor verantwoordelijk dat de verwachtingen van de klant worden overtroffen. Ze luisteren naar wat de klant nodig heeft, zoeken producten die daaraan voldoen, geven gedetailleerde productinformatie over de items waarin hij of zij geïnteresseerd is, zorgen voor een hoog niveau aan dienstverlening en handelen de koop af.
Hun passie voor mode en klantenservice maken van hen de beste ambassadeurs van ons merk.

Toepassen

Visual Merchandiser

De visual merchandiser zorgt voor oplossingen om de specifieke uitdagingen van een winkel rond visibiliteit en merchandising aan te pakken. Hij maakt hierbij gebruik van de normen van het merk en de richtlijnen rond de huisstijl en garandeert zo de integriteit van het merk.
De visual merchandiser stemt de richtlijnen van het bedrijf wat betreft stijl af op de noden en voorraadniveuas van de specifieke winkel en stimuleert de verkoop via strategisch geplaatste koopwaar en aantrekkelijke displays.

Functies
hoofdzetel


Omdat UNIQLO een SPA-businessmodel heeft ontwikkeld dat alle stappen omvat van planning tot productie en verkoop van kleding, zijn de beschikbare jobcategorieën bij UNIQLO erg uiteenlopend.

 • SPA-businessmodel
 • Het bedrijfsleven uit eerste hand bij UNIQLO

Verwachtingen

Spontane sollicitatie

Functies winkel

Spontane sollicitatie

Functies hoofdzetel

Spontane sollicitatie

Programma voor afgestudeerden

Spontane sollicitatie

ONTDEK ELKE BESCHIKBARE FUNCTIE

Spontane sollicitatie

UNIQLO heeft een SPA-businessmodel (Specialty store retailer of Private label Apparel)* ontwikkeld dat alle niveaus omvat van de onderneming, van ontwerp en productie tot de eindverkoop. Door dat SPA-model voortdurend te verfijnen, onderscheidt UNIQLO zich met succes van andere bedrijven in de ontwikkeling van unieke producten. Wij zorgen voor snelle aanpassingen in onze producten zodat we de meest recente trends weerspiegelen en herleiden de kosten voor de winkelactiviteiten, zoals personeelskosten en huur, tot een minimum. Op die manier kunnen we bij UNIQLO kwalitatieve kleding tegen redelijke prijzen aanbieden.

Onder elke categorie worden uitdagende jobs voorgesteld die de mogelijkheid bieden om rechtstreeks te proeven van UNIQLO’s businessmodel.

Klik hier om meer te weten te komen over de functies in onze hoofdzetel:
 • E-commerce
 • Human Resources
 • Marketing/communicatie en public relations
 • Research & Design
 • Training en ontwikkeling
 • Visual merchandising
 • Winkelexpansie/Winkelinrichting en constructie/Aanbesteding
Toepassen

E-commerce

Er zullen nieuwe trends in e-commerce en andere digitale platformen blijven opduiken. Bij UNIQLO willen we het belangrijkste e-commercebedrijf van de wereld worden. We nemen hiervoor de volgende initiatieven en integreren onze winkelactiviteiten in de digitale platforms.

We ontwikkelen systemen voor verkoopplannen, gebruiken een website als virtuele winkelvloer en experimenteren met nieuwe en ongekende types online winkels. Hiervoor gebruiken we digitale platformen als UTme! en de UNIQLO-app om meer klanten te overtuigen.

Wij hebben mensen nodig die ongeëvenaarde e-commerce en digitale platformen willen ontwikkelen en een autoriteit willen worden bij de wereldtop van de e-commercebedrijven. Een autoriteit die ook buiten UNIQLO wordt erkend. We heten ook mensen welkom die zich kunnen vinden in het idee dat e-commerce de motor wordt die van UNIQLO de nummer één van de wereld zal maken.

Toepassen

Human Resources

Onze functie in de Human Resources (HR) moet systemen van topniveau voor humanresourcemanagement uitbouwen en uitvoeren, die de groei van de activiteiten van Fast Retailing moeten ondersteunen.

De taken bij HR bestaan uit rekruteren, een overzicht behouden op de ontwikkeling en promotie van werknemers en van HR-systemen die deze functies ondersteunen; salarisplanning; programma-ontwikkeling voor HR; HR-activiteiten ontwikkelen in de winkels en afdelingen opdat het organisatiemanagement aandacht kan schenken aan elke medewerker; en het beheer van compensation & benefits-programma’s om betrouwbare HR-operaties te kunnen uitvoeren.

Wij zoeken mensen die zich niet beperken tot onmiddellijke uitdagingen en hun dagelijkse plichten en die een flexibele leiderschapsstijl hebben, zowel in het detecteren en benoemen van problemen die HR zelf moet aanpakken als andere afdelingen en Fast Retailing als geheel. Dat gebeurt allemaal in nauwe samenwerking met leidinggevenden in elke vestiging en afdeling.

Toepassen

Marketing/communicatie en public relations

Voor de marketing streven we naar een aantal zaken: de waarde van het product in de kijker zetten en onze handel ondersteunen, gebruik maken van onze/uw wereldwijde PR en relaties met papieren en online media om merkwaarde te creëren, nieuwe contactpunten met klanten via online tools promoten en flyers ontwikkelen waarmee we nieuwe klanten zullen overtuigen.

In al onze activiteiten ontwikkelen we concepten die starten vanuit onze producten en verkoopvloeren en die de interesse van de klant moeten wekken. Tegelijk coördineren we zowel interne als externe partijen en promoten we onze boodschappen via diverse media.

Als u ervaring hebt in de ontwikkeling van productconcepten en marketing in diverse media, zoals digitale media, kranten, tijdschriften en flyers en als u zich kunt vinden in de waarden waar UNIQLO voor staat, dan hebt u uw ideale werkplek gevonden.
Merchandising
De jobcategorie merchandising (MD) is een symbool binnen UNIQLO. Ze belichaamt het bedrijf. De basiselementen ervan zijn het principe dat we sterk rekening houden met de klant en de belangrijke vragen over welke producten we moeten verkopen, hoeveel, en via welke soort verkoopvloer. De antwoorden hierop weerspiegelen onze richting “LifeWear” en “MADE FOR IT ALL”. In ruil daarvoor is merchandising verantwoordelijk voor het plannen en realiseren van onze antwoorden op die vragen.

Als merchandiser bij UNIQLO stelt u businessplannen op en gebruikt u uw vaardigheden om beslissingen te nemen bij uw zoektocht naar de nieuwe generatie topproducten. Hierbij gebruikt u de verkoopcijfers als referentiepunt.

U wordt gedreven door de passie om mensen overal ter wereld onze kleren te laten dragen. Door uw werk speelt u de rol van bedrijfsleider. U ontdekt de essentie van handel drijven op een manier die u elders niet zult ervaren. Uw uitdaging bestaat erin kleding te creëren die overal ter wereld een explosieve hit wordt. Tijdens dat proces introduceert u ook een nieuwe look die mensen willen dragen als deel van hun toekomstige levensstijl. Doe met ons mee in deze belangrijke onderneming waarbij we de vreugde die mensen ervaren door onze kleding te dragen gaan verspreiden.

Toepassen

Research & Design

De afdeling R&D (Research & Design) heeft op dit moment kantoren in Tokio, Shanghai, New York City, Los Angeles en Parijs.

Als lid van de UNIQLO R&D zult u zich moeten focussen op de creatie van producten. Hiervoor moet u een aantal taken uitvoeren waaronder planning, design, het bepalen van patronen en kleuren, naaien, controle van monsters en passen.

Bij R&D blijft u andere spelers in onze sector voor in het bepalen van de nieuwste mode en levensstijlen. We koppelen onze inspanningen aan de ontwikkeling en productie van stoffen, en de merchandising en marketing in landen waar we actief zijn om concepten te creëren die UNIQLO definiëren.

Door zulke concepten als basis te gebruiken creëren we producten die wereldwijd gelanceerd en verkocht zullen worden. Daarom zijn we op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn om voor alle mensen kleren te ontwerpen en te creëren, kleren die mensen overal ter wereld gemakkelijk kunnen kopen en die hun eigen levensstijl weerspiegelen als ze ze dragen.

Wij zoeken personen die zich kunnen vinden in onze benadering van productcreatie bij UNIQLO, zoals vastgelegd in het standpunt van nul toegevingen op kwaliteit en betaalbaarheid. Dat zit allemaal besloten in onze lijn “LifeWear” en “MADE FOR ALL”.

Toepassen

Training en ontwikkeling

Het FR Management- en innovatiecentrum (FRMIC) is een unieke organisatie binnen Fast Retailing.

Het is tegelijk een opleidingsorgaan voor de ontwikkeling van managementtalent en het startpunt voor Fast Retailing om hervormingen bij het management te stimuleren.

De ontwikkeling van human resources voor management lijkt op de ontwikkeling van sporttalenten. Zelfs als iemand alle theoretische concepten en kennis ter beschikking heeft, moet die persoon kunnen groeien door alles zelf in praktijk te brengen. We geven alle medewerkers de kans om zelf hun theorie en kennis bij te schaven. Bovendien geven we hen ook de gelegenheid om hervormingen bij het management in praktijk te brengen (via deelname aan bedrijfsoverstijgende projecten).

Op deze manier stimuleren we tegelijk hervormingen in het management van het hele bedrijf en de groei van elke individuele medewerker als managementtalent. FRMIC is op zoek naar teamleden die een goed begrip hebben van managementkwesties; een uitgebreide vaardigheid in strategie, opbouw van een bedrijf en de vorming van processen die verder gaat dan boekenwijsheid en die in staat zijn die kennis toe te passen op het operationele niveau; en de goede vaardigheden om samen met ons management nieuwe dingen te implementeren.

Toepassen

Visual merchandising

Visual merchandising is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met onze verkoopvloeren in de winkels van UNIQLO. Wij laten op de verkoopvloer op een heel visuele manier zien hoe aantrekkelijk onze producten zijn. Hierbij gebruiken we diverse methodes.

Om de nieuwste en beste verkoopvloeren overal in de wereld te realiseren, zijn VMD-leden al vanaf de planningsfase betrokken bij de vloer. Wij stellen ook de producthoeveelheden voor de lancering en presentatiemethodes voor.

Nadat we de stylingopties voor mannequins en de lay-out van de winkeldisplays en planogrammen hebben gecreëerd, implementeren we die wereldwijd. Onze verantwoordelijkheid begint bij de geboorte van onze producten en is afgelopen op het moment dat de klanten ze kopen.

Voor de lancering van nieuwe winkels, ook die in nieuwe landen, gaat VMD de grens over en wordt ze betrokken bij het plannen van verkoopvloeren, met inbegrip van decoratie en inrichting, samen met het personeel en collega’s van diverse landen.

Als u geïnteresseerd bent in mode en gek bent op styling en coördinatie of ervaring hebt in interieurinrichting of andere ontwerpdomeinen, grijp dan deze kans. Kom bij ons werken en breng nieuwe modestijlen en waarden tot bij klanten wereldwijd.

Toepassen

Winkelexpansie/Winkelinrichting en constructie/Aanbesteding

Terwijl er nieuwe winkels bij blijven komen onder UNIQLO, het vlaggenschipmerk van Fast Retailing, blijven de wereldwijde activiteiten bij onze andere merken ook groeien.

De winkelontwikkeling kan beschouwd worden als de basis van die groei. De taken van deze afdeling zijn bijzonder divers en omvatten onder meer het samenwerken met externe vastgoedagentschappen, eigenaars van panden en ontwikkelaars voor de realisatie van nieuwe winkels, samenwerking met diverse afdelingen om winkels zo in te richten dat zij een optimale winkelruimte worden voor onze klanten, kwaliteitsvolle materialen garanderen die noodzakelijk zijn voor de inrichting en de werking van de best mogelijke winkels, en het behoud van de optimale staat van de winkels.

De winkelinrichting in goede banen leiden opdat we onze producten naar een globale markt kunnen brengen. Rechtstreeks bijdragen tot de expansie van de activiteiten van Fast Retailing. Dat zijn de waardevolle mogelijkheden die u binnen deze afdeling zult krijgen.

Wij zijn op zoek naar mensen die de identiteit van UNIQLO begrijpen en die een bijdrage kunnen leveren aan de expansie van onze activiteiten. Hierbij staan de klant en de winkel uiteraard steeds centraal.

We weten hoe we mensen snel kunnen laten groeien!

Wat ga je doen?

Jouw succes is belangrijk, en daarom…

Wat kun je bereiken?

Naar wie zijn we op zoek?

Wat bieden we?

Hoe kun je solliciteren?

Verwachtingen

Spontane sollicitatie

Functies winkel

Spontane sollicitatie

Functies hoofdzetel

Spontane sollicitatie

Programma voor afgestudeerden

Spontane sollicitatie

ONTDEK ELKE BESCHIKBARE FUNCTIE

Spontane sollicitatie

We weten hoe we mensen snel kunnen laten groeien om hun horizon te verruimen!

Vorig jaar hebben, in de 24 markten waarin we zaken doen over de hele wereld, meer dan 1000 recent afgestudeerden zich aangesloten bij het UNIQLO Management Candidate programma. Dit wereldwijd uitgerolde programma werd in 2000 gelanceerd om toekomstige leiders in de retail op te leiden. Tegenwoordig zijn honderden van onze leidinggevenden, van senior-managers tot directieleden in veel verschillende functies, voormalige deelnemers aan dit programma. Zij zijn net als jij gestart met hun carrière via het UMC-programma.

Ontmoet Morikawa-san
CEO Europe

Maand 1 tot en met 3: Klantenadviseur
Trek je sportschoenen aan en bereid je voor om in actie te komen!
Je leert uit de eerste hand hoe het toegaat op de winkelvloer en hoe je diensten levert volgens de UNIQLO-standaard terwijl je werkt in een divers team dat samenwerkt om een unieke winkelervaring aan de klanten te bieden.

Maand 4 tot en met 6: Teamleider
Nu je weet wat aantrekkelijk is voor de klanten, krijg je meer managementverantwoordelijkheden. Je bent verantwoordelijk voor een klein team en voor de prestaties ervan en voor een gedeelte van de winkelvloer.

Maand 7 tot en met 12: Assistent-manager
Gebaseerd op jouw praktische ervaring op de winkelvloer is het nu tijd voor jou om uitdagende bedrijfsvraagstukken op te lossen. Jij bent verantwoordelijk voor het maximaliseren van verkoop en de winst, het inkopen van voorraden voor de winkel en het leidinggeven aan en de ontwikkeling van jouw team.

Ganna
Store Manager

“Vroeger had ik een kantoor job, maar ik miste het contact met klanten en collega’s, want dit geeft me energie.”

Gedurende de 12 maanden van het UMC-programma krijg je een professionele training op ons hoofdkantoor met onderwerpen zoals bedrijfscultuur en UNIQLO winkelindeling, inkopen van kleding, optimalisering van winst en minimalisering van verlies, personeelsmanagement en nog veel meer.

Jouw manager en trainers zullen jouw individuele prestaties evalueren en feedback sessies organiseren.

Je krijgt te maken met senior-leidinggevenden en krijgt de mogelijkheid om met hen, tijdens winkelbezoeken, strategiesessies voor landen en bedrijfscongressen, jouw ideeën te delen over hoe het bedrijf verbeterd kan worden en hoe we kunnen zorgen voor positieve veranderingen in de plaatselijke gemeenschappen.

12 maanden waarin je verschillende rollen op je neemt en jij je bezighoudt met verschillende kennisgebieden, die maanden vliegen voorbij. Wat je hier leert vormt de basis van jouw opwindende toekomst bij UNIQLO!

Ontmoet Adeline
Training Manager France

Door onze omvang en expansie zijn jouw carrièremogelijkheden net zo divers als jouw eigen ambities, jouw harde werken en je vaardigheden. Onze evaluatie en promotiesysteem zorgen ervoor dat we begrijpen wat jouw droom is en dat we samen kunnen werken aan manieren om in de loop der tijd die droom te bereiken. De eerste mijlpaal is dat je bewijst dat je zakelijk in staat bent om onafhankelijk leiding te geven aan een winkel die miljoenen euro waard is.

We zijn grote fans van het laten groeien van talent door middel van geografische en functiewisselingen; het is bewezen dat dit krachtige mogelijkheden biedt om jou in staat te stellen om uitdagingen aan te pakken en op te lossen met een nieuwe groep klanten, belanghebbenden en teamleden. Voormalige UMCs vervullen nu heel veel verschillende rollen, ze geven bijvoorbeeld leiding aan onze flagship-winkels, openen nieuwe winkels in nieuwe landen/markten, of ze staan aan het hoofd van afdelingen op het hoofdkantoor.

Wij groeien het hardst van de top 3 kledingverkoopbedrijven in de wereld. What will you be? 

Ontmoet Leon
Head of In-Store Marketing Europe

Als je wilt slagen in deze winkelmanagement masterclass moet je bereid zijn om jouw mouwen op te stropen en vastbesloten zijn om resultaten te behalen met jouw team.

Er zijn vacatures in Frankrijk, VK, Duitsland, België, Nederland, Zweden, Denemarken, Spanje en Italië, en jij kunt kiezen welke het best bij jou past.

Als je wilt solliciteren moet je:

 • De plaatselijke taal en Engels spreken
 • Een bachelor- of masterdiploma hebben of in de laatste fase van jouw studie zitten
 • Een werkvergunning hebben voor het land waarin je solliciteert
 • Beschikbaar zijn om bij ons te komen werken vanaf eind februari of eind augustus

Ontmoet Laure
Head of Omni-Channel Europe

 • Een concurrerend pakket inclusief een gegarandeerde bonus voor 12 maanden
 • Winstdelingsprogramma
 • Jaarlijks aantal vakantiedagen (aantal dagen is afhankelijk van de plaatselijke wetgeving)
 • 30% korting bij het kopen van kleding van een van de merken van de Fast Retailing Group
 • Verlof voor maatschappelijke activiteiten
Step 1

Vul het online sollicitatieformulier in

Step 2

Neem deel aan een groepsinterview

Step 3

Vul een online-beoordeling in

Step 4

Introduceer jezelf in een interview met de plaatselijke Store Operations Leader

Step 5

Zet je beste beentje voor in het laatste interview met de plaatselijke COO en HR-manager

Apply now

Verwachtingen

Spontane sollicitatie

Functies winkel

Spontane sollicitatie

Functies hoofdzetel

Spontane sollicitatie

Programma voor afgestudeerden

Spontane sollicitatie

ONTDEK ELKE BESCHIKBARE FUNCTIE

Spontane sollicitatie