Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du villkoren i dess policyOK

Kom till oss

ANLEDNING ATT
TRO


På Uniqlo får alla anställda utmaningar och arbetar med höga förväntningar i en miljö där det finns massor av karriärmöjligheter.

Vi har alla ett engagemang för att arbeta i enlighet med vår gemensamma policy ”Förändra kläder. Förändra traditionella uppfattningar. Förändra världen.” och arbeta för att förbättra samhället och världen.

Vi har alla ett brett spektrum av karriärmöjligheter tack vare företagets enorma potential och tillväxt.

Varje medlem i vårt team har möjlighet att anta nya utmaningar och samtidigt lära sig medan man jobbar.

ANLEDNING ATT TRO

Spontan ansökan

BUTIKSROLLER

Spontan ansökan

HUVUDKONTORSROLLER

Spontan ansökan

TRAINEEPROGRAM

Spontan ansökan

INFORMATION OM ALLA LEDIGA TJÄNSTER

Spontan ansökan

Vår kultur betonar arbete med integritet, respekt för varandras arbetsstil och rättvis utvärdering baserad på prestationer.

Vi respekterar alla anställda och uppmanar dem att välja en arbetsstil som passar deras egna individuella livsstil och stadium i livet.

Vi främjar en företagskultur som uppskattar uppriktighet och integritet och ger möjligheter och kompensation till personer som står i proportion till deras prestationer

Som medlem i ett mångsidigt team kan vi förbättra våra färdigheter och uppnå resultat tillsammans med teamet.

I ett team med olika individer kan vi upptäcka och tillämpa våra styrkor och skapa en samverkan när vi arbetar som ett förenat team.

Vårt folk arbetar och utvecklas tillsammans med olika medlemmar från vårt Global One-team.

BUTIKSROLLER


UNIQLO har etablerat en SPA-affärsmodell där allt från planering till produktion och klädförsäljning ingår, vilket gör att de jobb som finns hos UNIQLO är mycket varierande till sin natur.

De jobb som introduceras under varje kategori innebär en utmaning och att man samtidigt får uppleva UNIQLO:s verksamhet direkt.

Våra principer:

 • Det viktigaste för butiksteamen är att kunderna blir nöjda
 • Dina prestationer utvärderas på ett rättvist och korrekt sätt
 • Vi söker efter personer som vill bli hängivna företagsledare

ANLEDNING ATT TRO

Spontan ansökan

BUTIKSROLLER

Spontan ansökan

HUVUDKONTORSROLLER

Spontan ansökan

TRAINEEPROGRAM

Spontan ansökan

INFORMATION OM ALLA LEDIGA TJÄNSTER

Spontan ansökan

I våra butiker behandlar vi alla kunder vänligt så att de får en angenäm shoppingupplevelse. Gästvänlighet är det viktigaste. Gästvänlighet kommer direkt från hjärtat. Vi behöver ditt leende – ett leende som gör att människorna vill träffa dig igen.

FAST RETAILING ser på alla medarbetare i personalen på samma sätt. Vi utvärderar ditt arbete, din uppmärksamhet gentemot kunderna, din interaktion med kunderna och annat som har med dina prestationer att göra på ett rättvist och korrekt sätt. Det viktiga är din motivation. Det spelar ingen roll om du arbetar deltid eller heltid. Vårt löfte till dig är att ju mer du ger desto fler möjligheter kommer du att få.

Vi söker efter individer som hela tiden försöker att förbättra sig själva. I Fast Retailing vill vi ha en verksamhet där alla anställda har möjlighet att växa och vara stolta över sina resultat. Vi är mycket glada över att kunna hjälpa våra anställda att utvecklas till hängivna företagsledare. Vi vill vara en utvecklingsindustri för mänskliga resurser.

Klicka här för mer information om våra butiksbaserade roller:
 • Loss Prevention Associate
 • Sales Advisor
 • Visual Merchandiser
Ansök

Loss Prevention Associate

Den som jobbar med förlustförebyggande ansvarar för alla initiativ och dagliga uppgifter i anslutning till förhindrande av förlust och säkerhetshantering för att garantera alla anställdas säkerhet och välmående och företagets tillgångar i våra butiker

Ansök

Sales Advisor

Sales Advisors är butikens kundspecialister.
De ansvarar för att överträffa kundernas förväntningar genom att lyssna på kundernas önskemål, hitta produkter som besvarar deras behov, förse dem med utförlig produktinformation om varorna de är intresserade av, tillhandahålla en god servicenivå och slutföra försäljningen.
De älskar mode och kundservice och de är våra bästa märkesambassadörer.

Ansök

Visual Merchandiser

Den som jobbar med visual merchandising ger lösningar för butiksspecifika visuella och försäljningsplaneringsmässiga utmaningar med hjälp av märkets normer och globala visuella riktlinjer så att märkets integritet bibehålls.
En Visual Merchandiser anpassar den gemensamma visuella riktlinjen efter butikens behov och lagernivåer och genomför försäljningen via strategisk placering av marknadsföringsmaterial och attraktiv skyltning.

huvudkontorsroller


UNIQLO har etablerat en SPA-affärsmodell där allt från planering till produktion och klädförsäljning ingår, vilket gör att de jobb som finns hos UNIQLO är mycket varierande till sin natur.

 • SPA-affärsmodell
 • UNIQLO:s verksamhet direkt

ANLEDNING ATT TRO

Spontan ansökan

BUTIKSROLLER

Spontan ansökan

HUVUDKONTORSROLLER

Spontan ansökan

TRAINEEPROGRAM

Spontan ansökan

INFORMATION OM ALLA LEDIGA TJÄNSTER

Spontan ansökan

UNIQLO etablerade en SPA-affärsmodell (specialbutiksåterförsäljare för egentillverkade kläder)*, som gäller för verksamhetens alla stadier – från design och produktion till slutförsäljning. Genom att kontinuerligt förfina SPA-modellen, utmärker sig UNIQLO framgångsrikt i jämförelse med andra företag genom att man utvecklar unika produkter. Vi justerar snabbt i produktionen för att återspegla den senaste säljmiljön samt för att minimera kostnader för lagerhantering, till exempel personalkostnader och hyra. Det är därför vi på UNIQLO kan erbjuda högkvalitativa kläder till så överkomliga priser.

De jobb som introduceras under varje kategori innebär en utmaning och att man samtidigt får uppleva UNIQLO:s verksamhet direkt.

Klicka här för mer information om våra huvudkontorsroller:
 • Butiksexpansion/butiksdesign och konstruktion
 • E-handel
 • Human Resources
 • Marknadsföring/kommunikation och PR
 • Merchandising
 • Research & Design
 • Utbildning och utveckling
 • Visual Merchandising
Ansök

Butiksexpansion/butiksdesign och konstruktion

I takt med att nya butiker under Fast Retailings flagskepp varumärket UNIQLO fortsätter att öppnas, så växer även den globala verksamheten i anslutning till våra andra märken.

Butiksutvecklingen kan ses som grunden till denna tillväxt. De uppgifter man har på denna avdelning skiljer sig åt och de inkluderar att arbeta tillsammans med externa fastighetsmäklare, egendomsägare och utvecklare för att verkställa öppnandet av nya butiker, att samarbeta med olika avdelningar för att designa butiker på ett sätt som ger optimalt shoppingutrymme för våra kunder, se till att högkvalitativa material används vid konstruktion och drift för att skapa de allra bästa butikerna och se till att butikerna hålls i optimalt skick.

Ledande butiksutveckling för att leverera produkter till den globala marknaden. Bidra direkt till expansion av Fast Retailings verksamhet. Detta är värdefulla möjligheter som du får på denna avdelning.

Vi söker personer som förstår UNIQLO:s identitet och som kan bidra till expansion av vår verksamhet samtidigt som ett kund- och butikscentrerat perspektiv bibehålls.

Ansök

E-handel

Nya trender inom E-handel och digitala plattformar kommer att fortsätta att öka. På UNIQLO försöker vi realisera världens bästa E-handelsverksamhet genom följande initiativ samtidigt som våra butiksverksamheter får digitala plattformar.

Säljsystem skapas och man använder en webbsida som en virtuell säljavdelning och skapar nya aldrig tidigare skådade typer av online-butiker – med hjälp av digitala plattformar som UTme! och UNIQLO-appen för att generera ökad kundtillströmning.

Vi välkomnar personer som vill arbeta med den senaste generationens E-handel och digitala plattformar och bli en ledande auktoritet inom världens främsta E-handelsverksamhet, som även är känd utanför UNIQLO. Vi välkomnar även personer som sympatiserar med idén om att E-handeln kommer att bli den motor som leder till att UNIQLO kommer att bli nummer ett i världen.

Ansök

Human Resources

Vår roll inom human resources (HR) är att skapa och verkställa hanteringssystem i världsklass av mänskliga resurser, som ska stötta tillväxten inom Fast Retailings verksamhet.

HR-funktioner innebär rekrytering, kontroll av anställdas utveckling och avancemang samt HR-system som stöttar dessa funktioner: planering av ersättning, utformning av HR-program, HR-aktiviteter på butiks- och avdelningsnivå för att förbättra organisationshanteringen och samtidigt uppmärksamma varje enskild anställd samt hantering av löne- och belöningsprogram för att verkställa pålitliga HR-funktioner.

Vi söker personer som kan anta omedelbara utmaningar och samtidigt sköta de dagliga uppgifterna, och som kan uppvisa en flexibel ledarstil, både när det gäller att upptäcka och påvisa problem som hanteras av HR, andra avdelningar och Fast Retailing som helhet. Allt detta sker i tätt samarbete med ledare för varje verksamhet och avdelning.

Ansök

Marknadsföring/kommunikation och PR

Marknadsföringsfunktionen bygger på ett antal funktioner: framhäva produktvärden och ge stöd till vår säljverksamhet, användning av global PR och relationer med hjälp av tryckt media och online-media för att skapa varumärkesvärde, främja nya kontaktpunkter med kunder med hjälp av online-verktyg och producera flyers som leder till ökad kundtillströmning.

I alla våra aktiviteter använder vi produkter och butiker som startpunkt, utvecklar koncept som fångar kundernas intresse genom att samordna både interna och externa parter och framföra våra budskap via många olika typer av media.

Om du har erfarenhet av produktkonceptutveckling och marknadsföring med olika typer av media, till exempel digitalt, via tidning, tidskrift eller flyers och sympatiserar med de värderingar som UNIQLO representerar, då har du hittat den rätta arbetsplatsen för dig.

Ansök

Merchandising

En symbolisk arbetskategori på UNIQLO, Merchandising (MD), som omfattar UNIQLO-verksamheten och som bygger på principen att noggrant studera kunderna och ställa sig de viktiga frågorna angående vilka produkter som ska säljas, hur många och via vilken säljavdelnings-layout för att återspegla våra riktlinjer LifeWear och MADE FOR ALL. Den som är försäljningsplanerare är i sin tur ansvarig för att planera och realisera våra lösningar inom dessa frågor.

Som merchandiser hos UNIQLO får du ta fram verksamhetsplaner och använda din beslutfattningskapacitet när det gäller att identifiera nästa våg av populära produkter, samtidigt som du har med försäljningssiffrorna som en referens.

Om du är uppfylld av tanken att människor över hela världen kommer att använda våra kläder, kan ditt arbete leda till en roll som verksamhetsledare. Du får vara med om en säljverksamhet som du inte kan uppleva någon annanstans. Utmaningen för dig är att skapa kläder som kommer att ta världen med storm och, under processen, introducera en ny look för människor, som blir en del av deras livsstil i framtiden. Gå med oss i det viktiga uppdraget att sprida glädjen att bära våra kläder.

Ansök

Research & Design

R&D-avdelningen (Research & Design) har för närvarande designkontor i Tokyo, Shanghai, New York City, Los Angeles och Paris.

Som medlem i UNIQLO R&D blir du ombedd att fokusera på att skapa produkter, hantera ett antal funktioner såsom planering, design, mönster och färgval, sy, kontrollera prover och passform.

Inom R&D tar vi reda på senaste modet och livsstilarna före andra återförsäljare i vår industri och vi arbetar tillsammans med produktutveckling och produktion, försäljningsplanering och marknadsföring i länder där vi verkar för att skapa koncept som definierar UNIQLO.

Med sådana koncept som utgångspunkt skapar vi produkter som kommer att lanseras och säljas över hela världen. Därför söker vi efter personer som är intresserade av att designa och skapa kläder för alla människor, kläder som människor i hela världen kan köpa enkelt och använda för att återspegla sin egen livsstil.

Vi söker efter personer som kan arbeta utifrån vårt sätt att producera produkter på UNIQLO, så som definieras genom vår inställning att inte kompromissa med vare sig kvalitet eller överkomliga priser och som kännetecknar våra riktlinjer för LifeWear och MADE FOR ALL.

Ansök

Utbildning och utveckling

FR Management and Innovation Center (FRMIC) är en organisation som är unik för Fast Retailing.

Samtidigt är det ett utbildningsorgan för utveckling av ledningstalanger och startpunkten för Fast Retailing för att främja ledningsreformer.

Utvecklingen av human resources liknar utvecklingen av sporttalanger. Även om man har teoretisk kunskap måste man växa personligen och använda detta i praktiken. Utöver att ge alla anställda möjlighet att lära sig teorier och kunskap, ger vi dem även möjlighet att praktisera ledningsreformer (genom deltagande i företagsövergripande projekt).

Därigenom främjar vi både ledningsreformer för hela företaget och utveckling för varje enskild anställd när det gäller ledningstalang. FRMIC söker teammedlemmar som har en djupgående förståelse för ledningsfrågor, avancerad strategisk, företagsbyggande och processkapande kapacitet för att se bortom skrivbordsteorier och införliva denna förståelse på verksamhetsnivån samt färdigheter som bidrar till implementering tillsammans med vår ledning.

Ansök

Visual Merchandising

Visual Merchandising ansvarar för allt som har med våra butikerna i UNIQLO-butikerna att göra. Vi visar upp våra produkter på ett speciellt sätt med hjälp av många olika metoder.

För att kunna skapa de nyaste och bästa säljavdelningarna i världen, är VMD-medlemmar involverade redan från försäljningsplaneringsstadiet och framöver till implementering.

När vi skapat styling-alternativ för skyltdockorna samt layouter och planogram för visning i butikerna, implementerar vi dem över hela världen. Vårt ansvar startar när våra produkter föds och slutar när de köps av kunderna.

När det gäller nya butikslanseringar, till exempel i nya länder går är det VMD som är ansvarig for att tänka utanför ramarna vad gäller till exempel dekorationer och konstruktioner, tillsammans med personal och kollegor från olika länder.

Om du är intresserad av mode och tycker om styling och samordning eller har erfarenhet av rumsdesign eller andra designområden, ska du ta chansen och gå med oss och leverera nytt mode och värden till kunder runtom i världen.

Vi vet hur vi får medarbetare att växa snabbt!

Vad får du göra?

Din framgång är viktig, så ...

Hur långt kan du gå?

Vem letar vi efter?

Vilka är fördelarna?

Hur ansöker du?

ANLEDNING ATT TRO

Spontan ansökan

BUTIKSROLLER

Spontan ansökan

HUVUDKONTORSROLLER

Spontan ansökan

TRAINEEPROGRAM

Spontan ansökan

INFORMATION OM ALLA LEDIGA TJÄNSTER

Spontan ansökan

Vi vet hur vi får medarbetare att växa snabbt och vidga deras perspektiv!

Förra året rekryterade vi över 1 000 nyutbildade kandidater till UNIQLO Management Candidate-programmet på de 24 marknader runt om i världen där vi verkar. Det här globala programmet lanserades år 2000 som en utvecklingsmöjlighet för framtidens ledare inom detaljhandeln. Hundratals av våra nuvarande ledare, från högsta ledningen till verkställande nivåer i olika funktioner, var tidigare kandidater som du och började sin resa på UMC-programmet.

Träffa Morikawa-san
CEO Europe

Månad 1 till 3: Partner
Sätt på dig dina sneakers och gör dig redo för action!
Du lär dig på nära håll att upprätthålla standarder på butiksgolvet, hantera leveranser och arbeta tillsammans med ett mångfaldigt team med det gemensamma uppdraget att erbjuda våra kunder en unik shoppingupplevelse.

Månad 4 till 6: Arbetsledare
Nu när du vet vad som krävs för att attrahera kunderna är du redo för en del chefsansvar. Du övervakar och leder arbetet i ett litet team på en del av butiksgolvet.

Månad 7 till 12: Assisterande chef
Utifrån din erfarenhet på butiksgolvet är det nu dags att du tar dig an intellektuellt utmanande affärsutmaningar. Du ansvarar för att maximera försäljningen och vinsten, köpa inventarier till butiken samt leda och utveckla ditt team.

Ganna
Store Manager

“Jag har haft ett kontorsjobb. Att kunna interagera med kunder och personal är något jag behövde; det ger mig energi”

Under UMC-programmet, som pågår 12 månader, får du på våra huvudkontor en yrkesmässig utbildning inom ämnen som sträcker sig från företagskultur till butikslayout, inköp, resultaträkningar, personalhantering med mera.

Din butikschef och andra utbildare följer upp dina personliga resultat genom utvärderingar och möten på veckobasis där du får återkoppling och tar fram handlingsplaner.

Du får kontakt med högsta ledningen och möjlighet att dela med dig av idéer om ytterligare utveckling av verksamheten och hur man skapar positiv förändring på lokal nivå genom butiksbesök, möten om landsspecifika strategier och företagsmöten.

De 12 månaderna då du får ta flera olika roller och arbeta inom olika specialområden passerar innan du vet ordet av. Dessa lärdomar blir grunden för din spännande framtid på UNIQLO!

Träffa Adeline
Training Manager France

Vår storlek och expansion betyder att dina karriärmöjligheter blir lika många som din egen ambition, ditt hårda arbete och dina förmågor gör dem till. Våra kvartalsutvärderingar och befordransrutiner två gånger om året finns för att vi ska kunna förstå dina drömmar och samarbeta med dig så att du kan uppnå dem. Den första milstolpen är att bevisa din affärsförmåga genom att självständigt hantera en butik med flera miljoners omsättning.

Vi tror helt på att utveckla talanger genom att byta geografisk placering och rotera funktioner. Det har visat sig ge stora möjligheter där du kan möta och lösa utmaningar med en ny kundgrupp, nya intressenter och nya teammedlemmar. Före detta UMC-deltagare i Europa har gått vidare och tagit ett flertal olika roller, till exempel ledning av våra flaggskeppsbutiker inom flera olika geografiska områden och marknader, eller ledning av avdelningar på huvudkontor.

Vi är den snabbast växande klädkoncernen bland de tre främsta i världen. Vad vill du bli?

Träffa Leon
Head of In-Store Marketing Europe

För att lyckas med denna masterclass i butiksledning måste du vara villig att kavla upp ärmarna och vara fast beslutsam att uppnå resultat med teamet.

Vi erbjuder möjligheter i Frankrike, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Nederländerna, Sverige, Danmark, Spanien och Italien, och du kan välja vilka som passar dig bäst.

För att söka måste du:

 • tala det lokala språket utöver engelska
 • ha eller inom kort få en kandidat- eller magisterexamen (bachelor-/master-examen)
 • ha rätt att arbeta tills vidare och på heltid i landet där du söker en plats
 • kunna börja din tillsvidareanställning hos oss i slutet av februari eller augusti.

Träffa Laure
Head of Omni-Channel Europe

 • Ett konkurrenskraftigt paket, inklusive garanterad bonus under 12 månader
 • Delaktighet i vinster
 • Årlig semester (antal dagar varierar beroende på lokal lagstiftning)
 • 30 % rabatt när du köper kläder från ett märke inom Fast Retailing Group
 • Sociala projektför att ge tillbaka till samhället
Step 1

Fyll i din ansökan online

Step 2

Delta i ett groupassessment

Step 3

Fyll i ett analysverktyg online

Step 4

Presentera dig själv under en intervju med butikens operativa chefen

Step 5

Delta i sista intervjun med den högsta lokala operativa chefen och HR-chefen

Apply now

ANLEDNING ATT TRO

Spontan ansökan

BUTIKSROLLER

Spontan ansökan

HUVUDKONTORSROLLER

Spontan ansökan

TRAINEEPROGRAM

Spontan ansökan

INFORMATION OM ALLA LEDIGA TJÄNSTER

Spontan ansökan