Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du villkoren i dess policyOK

Om vâra värden

Tillsammans kan vi ändra de traditionella uppfattningarna

KARRIÄR

KARRIÄR


HUR HAR DIN KARRIÄR SETT UT UNDER DIN TID I UNIQLO?

Jag började arbeta för UNIQLO 2002. Jag började som butikschef, därefter blev jag områdeschef, därefter flyttade jag till huvudkontoret som chef för teamet som arbetar med att öppna nya butiker. Därefter fick jag möjlighet att arbeta som områdeschef i Storbritannien, och därefter i Paris. Förra året fick jag chansen att som landsansvarig etablera UNIQLO:s verksamhet i Antwerpen i Belgien.

AMBITION

AMBITION


VILKA ÄR DINA AMBITIONER FÖR UNIQLO?

Jag blir lycklig när jag kan göra kunderna och personalen glada.
Jag skulle vilja expandera UNIQLO-verksamheten och bringa lycka till alla människor i Europa!
Mitt drömjobb skulle vara att leda hela den europeiska verksamheten och uppnå företagets mission.

Shin Zen Bi

Spontan ansökan

Zen in Keiei

Spontan ansökan

Fast retailing

Spontan ansökan

INSTÄLLD PÅ NYA PROJEKT

Spontan ansökan

KUNDEN FÖRST

Spontan ansökan

FILOSOFI

FILOSOFI


Shin Zen Bi (sanning, moral, skönhet) är ett av våra nyckelvärden. Vad är det som inspirerar dig i denna filosofi?

Att man söker efter sanningen innebär att man sköter verksamheten på ett sanningsenligt och genuint sätt. Moral innebär etiskt handlande med syfte att hjälpa till att göra samhället bättre. Skönhet för oss innebär att vi gör goda och vackra saker som uppskattas i hela världen.

Med utgångspunkt från denna filosofi vill jag alltid vara ärlig, uppriktig och positiv till allt. Det viktigaste som jag har att lära mitt team är att vi tillsammans kan göra världen till en bättre plats.

KOHSUKE


Landsansvarig

KARRIÄR

KARRIÄR


HUR HAR DIN KARRIÄR SETT UT UNDER DIN TID I UNIQLO?

Safia: Jag kom till Le Marais-butiken i Paris i maj 2014. Jag började arbeta på entreplan och därefter har jag haft möjlighet att jobba på inom butikens all olika avdelningar inom loppet av nio månader. Tack vare detta har jag utvecklat en helhetsbild av butiken samt detaljerad kunskap om produkterna och kundernas behov. Efter några månader befodrades jag till Senior Sales Advisor.

Francois: Jag började arbeta på Uniqlo i mars 2014 när Le Marais-butiken öppnade i Paris. Några månader efter öppnandet befodrades jag till Senior Sales Advisor. Under det senaste året har jag fått delta i öppnandet av andra butiker i Marseille och varit delaktig i CSR-aktiviteter inom välgörenhet i Paris. Jag älskar verkligen mitt dagliga arbete på Uniqlo.

AMBITION

AMBITION


VILKET ÄR DITT DRÖMJOBB?

Safia: Jag upptäckte nyligen mitt drömjobb: att vara Store Manager i Spanien. Jag vill delta i ytterligare en öppning och Spanien är ett av mina favoritländer. Jag är övertygad om att Uniqlo kommer att göra en enorm succé i detta land.

Francois: Mitt drömjobb skulle vara att ha mer ansvar och resa runtom i världen i ett ständigt växande företag.

Shin Zen Bi

Spontan ansökan

Zen in Keiei

Spontan ansökan

Fast retailing

Spontan ansökan

INSTÄLLD PÅ NYA PROJEKT

Spontan ansökan

KUNDEN FÖRST

Spontan ansökan

FILOSOFI

FILOSOFI


HUR TILLÄMPAR DU SOM SALES ADVISOR ZEN IN KEIEI-PRINCIPEN I DET DAGLIGA ARBETET?

Safia: Naturligtvis tillämpar jag Zen in keiei-principen i mina dagliga uppgifter: till exempel genom att jag alltid försöker hitta den bästa lösningen när jag stöter på svårigheter, genom att hjälpa mitt team när jag arbetar på butiksgolvet, genom att sätta upp mål för teamet som jag leder eller genom att återigen dela butikens mål med andra.

Francois: Varje dag är jag fullt upptagen med att uppnå säljresultat, genom att utbilda mitt team, och även genom att utbilda mig själv. Jag försöker även hela tiden att kommunicera med all personal på bästa sätt och få dem att arbeta mer effektivt, med ett verkligt syfte.

Safia och Francois


Sales Advisors

KARRIÄR

KARRIÄR


HUR HAR DIN KARRIÄR SETT UT UNDER DIN TID I UNIQLO?

Jag började arbeta på Uniqlo i september 2012 när jag var klar med handelshögskolan, och jag var en del av det snabba trainee-programmet UMC (Uniqlo Manager Candidate) Under tre månader lärde jag mig nästan allt det grundläggande, förstod företagets värderingar och började ansvara för ett litet team i en liten butik i Paris-området. Därefter var jag på flaggskeppsbutiken Uniqlo Opéra i flera månader och arbetade i ett team med hundratals personer. I september 2013 var jag en del av öppningsteamet i samband med den fjärde nya Paris-butiken, där jag ansvarade för en avdelning.

I januari 2014 hade jag förmånen att bli en av dem som valdes ut till den första tyska flaggskeppsbutiken i Berlin. Vi började verkligen från noll och var tvungna att rekrytera och utbilda all ny personal och få dem att förstå och anamma de värden som Fast Retailing har. Att få personalen att vara stolt över sin butik och mån om att den skulle gå bra var verkligen givande. Jag kom tillbaka till Frankrike i september 2014 och skulle då ansvara för en butik själv, vilket utgjorde en fantastisk möjlighet att tillämpa Zen in keiei och få personalen att förstå att de alla är en del av butikens framgång.

I mars 2015 arbetade jag med vår första belgiska butiksöppning i Antwerpen och sedan några månader är jag tillbaka i flaggskeppsbutiken i Paris, och jag är självklart redo för nya utmaningar!

AMBITION

AMBITION


VILKET ÄR DITT DRÖMJOBB?

Ett jobb där jag lär mig något nytt varje dag och där jag hela tiden utvecklas. Ett jobb där jag hela tiden får utmaningar.

Ett jobb utan gränser. Ett jobb där jag kan påverka människors liv och förbättra det. Ett jobb där allt är möjligt. Jag är helt övertygad om att jag kan förverkliga denna dröm inom Fast Retailing.

Shin Zen Bi

Spontan ansökan

Zen in Keiei

Spontan ansökan

Fast retailing

Spontan ansökan

INSTÄLLD PÅ NYA PROJEKT

Spontan ansökan

KUNDEN FÖRST

Spontan ansökan

FILOSOFI

FILOSOFI


HUR LEVER DU ENLIGT FAST RETAILING?

Att gå med i Fast Retailing är som att hoppa på ett snabbtåg! Gruppen har stora expansionsplaner och behöver företagsledare för att förverkliga sin vision. Lämpliga egenskaper för Fast Retailing-värden och alla har möjlighet att bli nummer ett.

Sedan jag började på företaget i september 2012 har jag arbetat på fem olika platser på tre olika kontinenter. Det är ju helt fantastiskt. Väldigt få företag erbjuder den här typen av möjligheter på så kort tid.

Att arbeta inom detaljhandeln är inget för latmaskar. Varje dag är en ny utmaning. På Fast Retailing lär jag mig att fatta beslut snabbt och jag uppmuntras att hela tiden utmana och förbättra mig själv.

ANNE-SOPHIE


Store Manager

KARRIÄR

KARRIÄR


HUR HAR DIN KARRIÄR SETT UT UNDER DIN TID I UNIQLO?

Jag började på Uniqlo som visstidsanställd på deltid julen 2007. Två år senare efter min examen blev jag biträdande chef, och därefter Store Manager. Jag har haft förmånen att få arbeta i sex olika butiker i Storbritannien. För 2,5 år sedan flyttade jag till Berlin och lanserade vår första globala flaggskeppsbutik i Tyskland, och 2015 var jag en del av öppningsteamet för Antwerpen-butiken.

AMBITION

AMBITION


EN BUTIKSCHEF PÅ UNIQLO ÄR SOM EN ENTREPRENÖR. KAN DU BERÄTTA FÖR OSS PÅ VILKET SÄTT DU ÄR EN ENTREPRENÖR I DITT JOBB?

Som Store Manager anser jag att jag är en drivkraft för verksamheten. Utöver dagliga rutinuppgifter behöver man även vara en innovatör och hela tiden fundera ut hur vi ska hävda oss och bli ännu bättre på marknaden. Som framgångsrik entreprenör behöver man var passionerad, bestämd och ibland även våga ta risker. Som Store Manager har jag fullständigt ansvar för framgångar och misslyckanden.

Shin Zen Bi

Spontan ansökan

Zen in Keiei

Spontan ansökan

Fast retailing

Spontan ansökan

INSTÄLLD PÅ NYA PROJEKT

Spontan ansökan

KUNDEN FÖRST

Spontan ansökan

FILOSOFI

FILOSOFI


VILKET ÄR DITT DRÖMKARRIÄR?

Min drömkarriär är ganska enkel. Den värld vi lever i är tyvärr inte perfekt. Min dröm är att ha en positiv påverkan och bättre tjäna samhället. Jag är en del av ett mycket ambitiöst företag som Fast Retailing och vårt mål är att inom kort vara bäst i världen. På så vis skapas en plattform där jag kan överföra min dröm till världen

Kaman


Store Manager

KARRIÄR

KARRIÄR


HUR HAR DIN KARRIÄR SETT UT UNDER DIN TID I UNIQLO?

Jag började Uniqlo-äventyret för sex år sedan, när vi startade Uniqlo Opéra-butiken. Jag arbetade som Sales Advisor och efter ett år fick jag det fantastiska erbjudandet att bli en del av teamet visual merchandising. Sedan dess har jag arbetat med många projekt, till exempel att öppna butiker, strukturer för butiker i nya städer och särskilda evenemang i butikerna. Tack vare detta har jag träffat många fantastiska människor och arbetat med spännande utmaningar.

AMBITION

AMBITION


VILKET ÄR DITT DRÖMJOBB?

Mitt drömjobb skulle vara att öppna så många butiker som möjligt i nya länder, bygga upp och utveckla kraftfulla team och överföra min kunskap och passion till dem.

Shin Zen Bi

Spontan ansökan

Zen in Keiei

Spontan ansökan

Fast retailing

Spontan ansökan

INSTÄLLD PÅ NYA PROJEKT

Spontan ansökan

KUNDEN FÖRST

Spontan ansökan

FILOSOFI

FILOSOFI


UNIQLO ÄR ETT FÖRETAG DÄR KUNDEN HAR HÖGSTA PRIORITET. HUR BIDRAR DU TILL ATT GÖRA KUNDERNA NÖJDA?

Vårt mål är att skapa en helt unik butikupplevelse och överträffa kundernas förväntningar. Butiken måste se bra ut, med skyltdockor som har en kraftfull visuell påverkan och personal som kan ge den rätta vägledningen till våra kunder om hur de kan kombinera våra produkter för att skapa en klädsel som får dem att må bra. Vi har alltid som mål att uppmärksamma kunderna så mycket som möjligt och hitta rätt lösning för det som de söker.

REBECCA


Visual Merchandiser på Uniqlo